Navigatie

 

Navigatie

Samenloop voor Hoop

Bronckhorst

 

Op 9 en 10 juni vindt op het Sportpark ’t Elderink in Hengelo Gld, de Samenloop voor Hoop Bronckhorst plaats. De opbrengst van de Samenloop voor Hoop is bedoeld voor het KWF. Echter, tien procent van de opbrengst gaat naar een regionaal doel. In het geval van de Samenloop voor Hoop Bronckhorst is dat het Inloophuis Oude IJssel.

SamenLoop voor Hoop - KWF

 

Voor de lichtceremonie op zaterdagavond 9 juni zijn ook in het Inloophuis kaarsenzakken te koop. De kaarsenzakken worden verkocht voor 5 euro per stuk. De zakken kunnen worden beschreven of versierd. Dat kan in het Inloophuis, maar mensen mogen ook thuis de zak beschrijven.

 

Het Inloophuis Oude IJssel presenteert zich tijdens de Samenloop voor Hoop. Medewerkers van het Inloophuis staan in een kraam; delen folders uit; geven informatie en hebben een puzzel bedacht voor de bezoekers. Uit de ingeleverde oplossingen worden 3 winnaars getrokken die ieder in het Inloophuis worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Ieder krijgt een rondleiding en mag gratis deelnemen aan een nader te bepalen activiteit in het huis.

 

Meer lezen over Samenloop voor Hoop Bronckhorst? Klik dan hier.

 

Delen