Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Swim to Fight Cancer Evenement Doetinchem

17 augustus 2017

 

Op zaterdag 9 september 2017 vindt de allereerste editie van Swim to Fight Cancer in Doetinchem plaats! De deelnemers aan dit recreatieve zwemevenement proberen zoveel mogelijk donaties ophalen voor de stichting Fight cancer door twee kilometer te zwemmen in de Oude IJssel. De start en finish is bij De Bleek.

Lees meer

 

LOGO INLOOPHUIS OP GOLFSHIRT AIM

10 juli 2017

 

In het kader van relatiemarketing organiseert Achterhoek Innovatie Magazine (AIM), voorheen Achterhoek Magazine(AM), elk jaar een golftoernooi voor haar lezers, mede mogelijk gemaakt door een paar sponsoren.

Lees meer

 

Samenloop voor Hoop

23 mei 2017

 

Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Een prachtig initiatief om geld bijeen te zamelen voor het KWF. En dat niet alleen. Het KWF laat in Doetinchem het Inloophuis meedelen in de opbrengst.  Mede dankzij dit soort hartverwarmende acties kan het Inloophuis bestaan en functioneren. Wij zijn de Samenloop voor Hoop en het KWF daarom zeer dankbaar. 

Lees meer

 

Genereuze persoonlijke schenking aan Inloophuis

05 mei 2017

 

In aanwezigheid van enkele bestuursleden en vrijwilligers van het Inloophuis werd op 3 mei 2017 door Marcia Heinen een enveloppe met inhoud overhandigd aan voorzitter Henk Wubbels.

Lees meer

 

Delen