Navigatie

 

Navigatie

Nieuws

 

 

Lichtpuntjesconcert met Erik Hagelstein

12 april 2018

 

Het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2, heeft op koopzondag 29 april van 11.00 tot 12.30 uur een Lichtpuntjesconcert met Erik Hagelstein, met medewerking van Joop Wallerbosch en Luc Verheij.

Lees meer

 

Inloophuis Oude IJssel Uitgiftepunt BreiBoezem

29 maart 2018

 

Eens per maand komt een groepje enthousiaste breisters in het Inloophuis Oude IJssel bij elkaar om zogenaamde breiboezems te breien. Dit zijn gebreide borstprotheses voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Er zijn boezems voor vrouwen met een amputatie maar er is ook een halve variant, voor vrouwen die een borstsparende operatie hebben ondergaan. De boezems worden gebreid met speciaal garen en gevuld met speciale watten. Ze zijn er in alle maten. De BreiBoezems kunnen een goed alternatief zijn voor de siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel, licht in gewicht en ademend.

Lees meer

 

Donatie van ING helpt Nederland vooruit

12 maart 2018

 

Het Inloophuis is derde geworden bij de ING actie Help Nederland vooruit. Het huis ontvangt maar liefst 2000 euro! Fantastisch! Alle mensen die op het Inloophuis hebben gestemd, van harte bedankt. Er zijn 418 stemmen op ons uitgebracht. Het Inloophuis bedankt ING voor deze prachtige actie.

Lees meer

 

Stichting Specsavers Steunt Het Inloophuis

18 januari 2018

 

Specsavers steunt in 2018 het Inloophuis door uw stem! Want u heeft november vorig jaar uw stem uitgebracht op het Inloophuis als goed doel voor het initiatief Specsavers Steunt. Alle stemmen zijn geteld en uw stem is van waarde geweest! Specsavers geeft aan het einde van het jaar een donatie. Want mede dankzij acties, donaties en de inzet van de vrijwilligers kan het Inloophuis blijven bestaan.

Lees meer

 

Delen