Navigatie

 

Navigatie

Tweede deel lichtpuntjesconcerten

 

De Lichtpuntjesconcertreeks ten bate van het Inloophuis Oude IJssel is inmiddels halverwege en we kunnen al spreken van een geslaagd initiatief dat zeker een vervolg gaat krijgen volgend jaar.

Achtereenvolgens konden we genieten van een ontroerend concert van Ernst Daniel Smid met zijn dochter Coosje, de vrolijke noten van het duo Karin en Caroline, de bijzondere samenwerking van het Klein Holte Koor met het koperkwintet Brameth Brass en tot slot het spetterende optreden van Lizzy Ossevoort, Eric Hagelstein en Luc Verheij. Stuk voor stuk waren het unieke concerten waarbij de artiesten geheel belangeloos optraden. Deze artiesten toonden zich op hun beurt ook heel positief over het initiatief en hebben al toezeggingen gedaan voor een optreden volgend jaar!

 

We kijken nu uit naar de januari-concertreeks, waarbij we optredens in petto hebben van harpiste Judith Baakman met het duo Yolanda Tangelder en Willem te Voortwis (13 januari), de prachtige formatie Flor d’Luna (14 januari) en als afsluiter Hans Keuper (20 januari). Ook deze artiesten treden belangeloos voor ons op. We verwachten weer een mooie opkomst en geweldige concerten. Er zijn al veel kaarten verkocht, dus wees er snel bij.

 

Tijdens de benefietconcerten werven we “Vrienden van het Inloophuis”. Alle vrienden hebben inmiddels het aanbod gehad voor twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. Daarnaast mogen we per avond 10 x 2 kaarten weggeven aan de lezers van onze nieuwsbrief. Dus wil je bij een van de komende concerten zijn, stuur dan per ommegaande een mail aan j.berting@icloud.com. Vermeld welke voorstelling je wilt bijwonen. Daarbij geldt het credo: “Wie het eerst komt…..”

 

Tot ziens bij één van de komende voorstellingen!

 

Delen