Navigatie

 

Navigatie

Samenloop voor

Hoop

 

Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Een prachtig initiatief om geld bijeen te zamelen voor het KWF. En dat niet alleen. Het KWF laat in Doetinchem het Inloophuis meedelen in de opbrengst. 

Mede dankzij dit soort hartverwarmende acties kan het Inloophuis bestaan en functioneren. Wij zijn de Samenloop voor Hoop en het KWF daarom zeer dankbaar. 

 

De Samenloop wordt gehouden op 1 en 2 juli op het terrein van ARGO. Tijdens de 24-uurs wandelestafette wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker en wordt het leven gevierd. Er zijn optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. 

 

Kaarsenzakken

Ten behoeve van de loop worden kaarsenzakken verkocht voor 5 euro per stuk. Deze zakken kunnen worden beschreven met een persoonlijke boodschap. Zodra het donker wordt, worden de kaarsen in de zakken aangestoken om zo het parcours te verlichten. Een ontroerende en bijzondere aanblik.

 

In het Inloophuis zijn de kaarsenzakken inmiddels te koop. Wij roepen iedereen op om even langs te komen (dinsdag, woensdag of donderdag) en een kaarsenzak te kopen. Want pas met elkaar, kunnen we de Samenloop voor Hoop tot een succes maken. 

 

Of wilt u misschien liever zelf meelopen? Probeer dan een team bij elkaar te krijgen en ervaar deze bijzondere belevenis: 24 uur wandelen voor mensen met kanker. 

 

Mogen we op u rekenen?

 

Zie voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl 

 

Delen