Navigatie

 

Navigatie

Samenloop voor Hoop doneert

deel van de opbrengst

 

In het weekend van 13 en 14 juni wordt de Samenloop voor Hoop gehouden. De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs loop die in estafettevorm wordt gelopen op het terrein van atletiekvereniging Argo. 

Deelnemers/teams kunnen zich aanmelden bij de Samenloop voor Hoop Doetinchem (zie www.samenloopvoorhoop.nl/doetinchem) of op 30 mei tijdens de open dag in het Inloophuis. Ook mensen die wel willen lopen maar geen compleet team bij elkaar krijgen, worden opgeroepen zich toch aan te melden tijdens de open dag van het Inloophuis. Er zal worden bekeken of er mogelijkheden zijn om ‘losse’ deelnemers aan elkaar te koppelen zodat er een volwaardig team ontstaat. 

 

De Samenloop voor Hoop belooft een sfeervol evenement te worden met naast de 24-uurs loop diverse muzikale bijdragen waaronder een optreden van Ernst Daniel Smid tussen 22.00 en 22.30 uur op zaterdagavond. 

Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de openingsceremonie met ‘survivors’ die gezamenlijk de eerste ronde lopen. Ook de kaarsenceremonie met een herdenkingsmoment voor alle patiënten, ex-patiënten en mensen die de strijd tegen kanker hebben verloren, zal naar verwachting diepe indruk maken op de aanwezigen. 

De kaarsenzakken voor de ceremonie, waar een persoonlijke boodschap op geschreven kan worden, zijn voor 5 euro te koop in het Inloophuis.

De opbrengst van de Samenloop voor Hoop is voor het KWF. Een deel van de opbrengst is voor het Inloophuis Oude IJssel. Mensen van zowel de KWF als het Inloophuis zijn tijdens de loop aanwezig. 

 

Foto:

De samenwerking tussen Samenloop voor Hoop en Inloophuis wordt bekrachtigd met een handtekening van Dorothé Hammecher Inloophuis (links) en Marja Helmink Samenloop.

 

Deel Opbrengst Samenloop Voor Hoop

 

Delen