Navigatie

 

Navigatie

Politie doet

vrijwilligerswerk in huis

 

BIKKEN ALS TEAMBUILDING

Afbikken Stenen

Fons Bouwmeister (links vooraan) en

teamgenoten aan het bikken

 

Of ze een paar uur mee konden helpen in het huis, was de vraag vanuit de Politie Achterhoek-West aan de stichting inloophuis. Dat liet het bouwteam van de stichting zich geen twee keer vragen want bij het strippen van het huis  zijn helpende handen meer dan welkom.

 

En zo stonden op 12 juni de heren en dames van de politie in de zon stenen af te bikken zodat deze weer hergebruikt kunnen worden bij het metselen van de nieuwe muren; dat scheelt geld.

 

Eenmaal per jaar zoekt de politie in de regio een project in het kader van teambuilding . Dit jaar attendeerde Fons Bouwmeister, wijkagent Doetinchem centrum en De Pas, zijn collega’s op het inloophuis in wording. “Een prima project, vonden mijn collega’s direct. Zij wilden daar graag wat voor doen.”

Bouwmeister gaat enthousiast verder: “Het was stevig aanbikken maar wij hebben er van genoten. Het leuke is ook dat je op zo’n manier je collega’s beter leert kennen. Bij onze organisatie heb je allemaal zo je eigen taak en komt het dus voor dat je een collega weinig spreekt. Ook daarom is zo’n dag goed. En iedereen vond het doel mooi.” In totaal maakte het team van agenten zo’n 1.200  stenen schoon.

 

 

Delen