Navigatie

 

Navigatie

Nieuwtjes

 

Nieuwe openingstijden

De openingstijden van het Inloophuis gaan veranderen. Met ingang van 1 januari 2016 gaan we ook op woensdag open. De openingstijden voor de inloop worden vanaf 1 januari: dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur (tussen de middag gaat het huis niet meer dicht).Omdat er nauwelijks behoefte is voor de avondopenstelling op dinsdagavond, komt deze te vervallen. Het huis gaat natuurlijk wel open voor activiteiten op de avonden.

 

Nieuwe vrijwilligers

De groep vrijwilligers blijft groeien! Sinds september zijn er vijf nieuwe aspirant gastvrouwen/heer aan het werk. Daarnaast is het team versterkt met twee nieuwe docenten (massage), twee administratieve hulpen en iemand die de bloemverzorgingsgroep aanvult.

 

Jeugdafdeling komt eraan

De succesvolle D’run in juni dit jaar, heeft het mogelijk gemaakt om in het huis een jeugdafdeling op te zetten. Inmiddels is er een enthousiaste groep aan het werk om te zorgen dat begin 2016 de zolder is ingericht en de eerste stappen gezet kunnen worden om de jeugd een permanente plek in het huis te bieden.
In de aanloop hiernaar worden er dit najaar twee kookcursussen en een creatieve workshop speciaal voor kinderen gehouden.


Nieuwe patiëntenverenigingen in huis

Patiëntenverenigingen maken steeds meer gebruik van het Inloophuis. De prostaatkankervereniging heeft een maandelijks spreekuur en de borstkankervereniging houdt regelmatig activiteiten voor haar leden in het huis.
Ook de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen met Kanker) heeft de weg naar het huis weten te vinden en houdt binnenkort de eerste bijeenkomst voor ouders uit de regio.


Bondgirls & -Guys

Een groep jong volwassenen met kanker (tot 40 jaar) komt in november voor een eerste bijeenkomst, met een activiteit, bij elkaar in het Inloophuis. Deze ‘Bondgirls & - Guys’ worden door hun ziekte vaak met dezelfde problemen geconfronteerd en vinden het fijn om onderling ervaringen uit te wisselen.

 

Delen