Navigatie

 

Navigatie

Mooie gift voor Inloophuis van

Roparun Team Doetinchem

 

Acht mensen van het Roparun-Team Doetinchem, aangevuld met vier vrijwilligers van het Inloophuis Oude IJssel, hebben op 3 maart gecollecteerd bij de wedstrijd van De Graafschap tegen NAC. De opbrengst was bedoeld als bijdrage aan de ‘verwendag’ voor vrouwen met kanker, die het Inloophuis op 11 maart houdt. Groot was de verrassing toen het bedrag bekend werd gemaakt: € 1004,20.  “Dit is fantastisch”, aldus Mariska Bais, interimmanager van het Inloophuis. “Met dit bedrag kunnen we niet alleen de ‘verwendag’ voor de vrouwen financieren, maar ook de geplande ‘verwendag’ in de herfst voor mannen. Wij zijn de mensen van het Team Doetinchem en natuurlijk de supporters van de Graafschap en NAC heel dankbaar. Dit soort mooie initiatieven stelt ons in staat om van tijd tot tijd iets extra’s te doen voor onze gasten.” 
 
Peter Mooibroek van Team Doetinchem Roparun bood de cheque vandaag aan, een paar dagen voor de Ropa-trailrun die het Team Doetinchem houdt op zaterdag 12 maart en die eveneens staat in het teken van het ophalen van geld voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.
 
Team Doetinchem Roparun bestaat uit 25 leden die in juni dit jaar voor de tweede keer meedoen aan de Roparun. De Roparun is een unieke hardloopwedstrijd met een uniek doel: trachten leven toe te voegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Team Doetinchem heeft dit jaar twee goede doelen, Het Inloophuis Oude IJssel en de oncologie van het Slingeland Ziekenhuis.

 

Gift Roparun Team Doetinchem

 

Delen