Navigatie

 

Navigatie

Medewerkers Cito Benelux geven

ruim 4.000 euro

 

Cito Benelux in Zevenaar organiseert sinds 2011 jaarlijks een wieler 3-daagse. Een sportieve uitdaging waaraan medewerkers en een aantal klanten van het bedrijf deelnemen. Ieder jaar wordt er een goed doel aan deze uitdaging gekoppeld, waarbij de deelnemers zich laten sponsoren voor hun sportieve prestatie en zodoende geld ophalen voor dit doel. Hierbij wordt bewust een lokale of regionale instelling gekozen. Cito Benelux wil met 'medewerkers, munten en middelen' sociaal-maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht brengen. Het bedrijf stimuleert en ondersteunt haar werknemers bij hun werk voor goede doelen. Het doel voor de uitdaging wordt door de deelnemers bepaald.

Dit jaar viel de keuze op het Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem.

De Fiets-driedaagse werd op 20, 21 en 22 juni van dit jaar verreden. Het peloton, bestaande uit 25 renners legde in totaal 500 kilometer af. De eerste etappe was vanaf het hoofdkantoor in Zevenaar naar Maastricht. Op de 2e dag werd een tocht door de Limburgse heuvels gereden en op dag 3 reden de deelnemers weer terug van Maastricht naar Zevenaar. Hiermee haalden zij een bedrag van €4350,- op.

 Uitreiking Cheque Cito Benelux

Vlnr: Eric-Jan van Kempen, Kirsten Kuiper – te Kaat, Nico de Jong, Dorothé Hammecher en Bas van Beek: mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen   

Lokale binding

Een delegatie van het bedrijf, bestaande uit Kirsten Kuiper- te Kaat, Nico de Jong, Bas van Beek en Eric-Jan van Kempen bezocht op 29 oktober het inloophuis in aanbouw en overhandigde de cheque aan manager Dorothé Hammecher. “Dit is geweldig”, zei Dorothé, “een mooi voorbeeld van hoe je als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt invullen. Ik vind het ook heel goed dat jullie bewust lokale of regionale doelen kiezen. Daardoor versterk je naar mijn mening de binding tussen het bedrijf en zijn directe omgeving.”

Om er glimlachend aan toe te voegen: “Ik wil niet als rupsje-nooit-genoeg klinken maar hoop wel dat meer bedrijven jullie goede voorbeeld zullen volgen.”

 

Delen