Navigatie

 

Navigatie

Lichtpuntjesconcert met

Erik Hagelstein

 

Het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2, heeft op koopzondag 29 april van 11.00 tot 12.30 uur een Lichtpuntjesconcert met Erik Hagelstein, met medewerking van Joop Wallerbosch en Luc Verheij.

 

Erik Hagelstein (1960) is geboren en getogen in Zelhem.  Zijn eerste bandje heet Simplex Novum. De rest van zijn leven is hij blijven zingen. En op een hoog niveau. Eenmaal volwassen kiest hij bewust voor rock en soul. De kroon op zijn werk begint in december 2014, als Joe Cocker overlijdt. Hagelstein vormt The Ultimate Joe Cocker Tribute 'Cry me a River', met geweldige muzikanten en zangeressen uit de Achterhoek. Hij is verder regelmatig actief met de Soulmates en vormt een trio met Lizzy Ossevoort en gitarist Luc Verheij. Iedereen is welkom om dit concert bij te wonen.

 Afbeeldingsresultaat voor erik hagelstein

 

 

Aanmelden mag (Actief@inloophuisoudeijssel.nl), gewoon binnenlopen mag ook. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie met iets lekkers en na afloop een glaasje wijn of frisdrank. Het Inloophuis wil met deze Lichtpuntjesconcerten inwoners van Doetinchem en ruime omgeving laten kennismaken met het huis.

 

 

Delen