Navigatie

 

Navigatie

Winterse concertreeks voor

Inloophuis Oude IJssel

 

Hartverwarmend

Ons nieuwste project voor fondsenwerving is een unieke concertreeks in De Kapel aan de Van Nispenstraat in Doetinchem. De trekkers van het project, Roel Nieboer en Henk Wubbels, zijn enthousiast: “We hebben het beste dat de Achterhoek aan artiesten te bieden heeft, bereid gevonden belangeloos mee te werken. Variërend van oud-Winterswijker Ernst Daniel Smid, die de concertreeks opent, tot Hans Keuper, die het laatste concert verzorgt. We noemen de reeks niet voor niets ‘Lichtpuntjes Oude IJssel’. Gezellige, kleinschalige avonden met hartverwarmende muziek in een zaal met een verbluffende akoestiek. Buiten giert de wind en wordt het langzaam wit, dát idee. En dat allemaal voor het goede doel!”

 

Opbrengsten

‘Lichtpuntjes Oude IJssel’ biedt in totaal zeven concerten, elk voor een select publiek van maximaal 250 mensen. De toegangsprijs is 13,50 per voorstelling (ex. reserveringskosten) en de opbrengsten komen in hun geheel ten goede aan Inloophuis Oude IJssel.
De optredende artiesten zijn:

 

Donderdag 10 december 2015 Ernst Daniel Smid
Vrijdag 11 december 2015 Karin & Caroline
Donderdag 17 december 2015 Het Kleine Holte Koor en Koperkwintet Brameth Brass
Vrijdag 18 december 2015 Lizzy Ossevoort, Erik Hagelsten en Luc Verheij
Woensdag 13 januari 2016 Harpiste Judith Baakman en Yolanda Tangelder (zang en percussie) en Willem te Voortwis (accordeon en piano)
Donderdag 14 januari 2016 Flor d’Luna
Woensdag 20 januari 2016 Hans Keuper

 

Klik hier voor de flyer met het programma.


Kaarten reserveren kan op www.inloophuisoudeijssel.nl. Klik hiervoor op de HOME-pagina op de grote, ronde, blauw/groene button ‘Bestel uw ticket hier’. Alleen op de HOME-pagina wordt u via deze button direct doorgelinkt naar onze reserveringssite.

Diner-arrangement
Op vertoon van uw entreekaart kunt u voorafgaand aan elke voorstelling van 17.30 tot 19.45 uur genieten van een voortreffelijk 3 gangen diner voor € 25,00 p.p. bij Grand Café Doetinchems Meisje.

Het is verplicht te reserveren onder vermelding van "lichtpuntjes menu" zodat men u ook goed kan verwennen bij de buren van de Baptistenkerk in de Burg. van Nispenstraat. Reserveren kan via de website www.doetinchemsmeisje.com. Tel.: 0314-645403

Voorgerecht

  • Huisgemaakt tomatencourgettesoep
  • Klassieke caesarsalade


Hoofdgerecht

  • Schol-zalmrolletjes met citroen en dille
  • Varkensoesters met appelcranberrycompote

Op tafel: frietjes en mayonaise, warme groenen en rauwkost

Dessert

  • Koffie met likeurtje en bonbon
  • Omgekeerde Dame Blanche


Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon van de kaart te dineren, alleen heeft men dan geen recht op korting. Het is helaas niet mogelijk om zelf gerechten te wissen binnen dit menu; de samenstelling ervan staat vast.

 

Delen