Navigatie

 

Navigatie

Lionsclub Bronckhorst geeft

10.000 euro voor hart huis

 

Aanbieden Cheque Van Lc Bronckhorst Webbestand

 

Het Valentijnsevent van de Lionsclub Bronckhorst op 14 februari  j.l. levert 10.000 euro op voor het inloophuis. De cheque met dit prachtige bedrag werd op  20 maart door Tineke Roorda overhandigd aan Ton ten Have, penningmeester van het inloophuis.

In overleg met de Lionsclub zal het bedrag worden besteed aan de keuken dat straks het hart van het huis zal vormen.  “De keuken is van oudsher in de Achterhoekse boerderijen de plek waar het gezinsleven zich afspeelt. Aan de keukentafel werd heel wat afgepraat. Dat zien wij straks in het inloophuis ook gebeuren”, aldus Ton ten Have. Hij toonde zich namens de stichting bijzonder dankbaar voor de enthousiaste support.

 

Webfoto Valentijn

Foto: Karel Peters

Aan het Valentijnevent van de LC Bronckhorst deden zo'n 20 bedrijven uit de regio mee. Garage Herwers in Hengelo bood voor het evenement de shouwroom aan. Er waren modeshows, demonstraties koken, je kon er een Drie D printer aan het werk zijn of een reis naar een romantische bestemming zoeken. Het evenement trok meer dan 500 bezoekers en was voor de deelnemers en organisatoren een groot succes.

De Stichting Inloophuis Oude IJssel en de Lionsclub Bronckhorst praten binnenkort verder over het invullen van de plannen voor de keuken van het huis. Deze zal ondermeer geschikt moeten zijn voor het geven van kookcursussen.

 

 

 

 

 

 

 

Delen