Navigatie

 

Navigatie

D’RUN loopt voor

het Inloophuis

 

In hartje Doetinchem wordt op zondag 21 juni het hardloopevenement D’RUN gehouden. Het is de tweede editie van het evenement op rij. Afgelopen jaar deden zo’n 1800 deelnemers mee die het prachtige bedrag van vijftienduizend euro bij elkaar liepen. De D’RUN loopt voor een goed doel. Dit jaar is dat het Inloophuis Oude IJssel. Met de opbrengst wil het Inloophuis op de bovenste verdieping van het huis een ‘kids home’ realiseren. Een plek voor kinderen die in hun directe omgeving met kanker hebben te maken, bijvoorbeeld in hun familie of vriendenkring.  

 

Het afgezette parcours van de D’RUN loopt zondag 21 juni dwars door de binnenstad van Doetinchem en biedt de deelnemers een unieke mogelijkheid om in het centrum van de stad hun rondjes te lopen.

Omdat alles toch vooral om plezier draait is er teven eens Fun Run. Deze start om 14.15 uur. De deelnemers hieraan veranderen in vijf kilometer hun blank canvas in een gekleurd meesterwerk door tijdens hun run bij vier kleurstations een flinke ‘color boost’ te krijgen. De Fun Run krijgt zowel op het Marktplein als langs het parcours tevens een muzikale ‘audio boost’.

Meer informatie: www.doetinchemrun.nl

 

 

Delen