Navigatie

 

Navigatie

Aftrap opbouw organisatie

inloophuis

 

“Er wordt volop gebouwd aan het inloophuis zoals jullie zien. Wij verwachten dat het in de eerste maanden van  2015 open kan gaan, daarom is het nu tijd om met de opbouw van de organisatie te beginnen. ” Dit zei Dorothé Hammecher, manager van het inloophuis, tegen de ongeveer 20 belangstellenden voor een vrijwilligersfunctie. Zij waren op 16 juli j.l. naar de bijeenkomst gekomen voor een eerste kennismaking en een rondleiding door het toen nog half gesloopte inloophuis.

Verbouwing

Nu de opbouw gaat beginnen, kan ook gebouwd

worden aan de organisatie

De meeste potentiële vrijwilligers hebben belangstelling voor de functie van gastheer of gastvrouw. Dorothé schetste tijdens de bijeenkomst de rol en taken van de gastvrouw of gastheer. Zij ontvangen straks de gasten en hebben een luisterend oor voor hen zonder direct te oordelen of met adviezen te komen. “De gast bepaalt wat hij of zij wil gaan doen. Het is aan ons de taak om zo goed mogelijk op hun wensen in te spelen.”

Na de zomervakantie zullen nog meer bijeenkomsten volgen voor mensen die belangstelling hebben voor een vrijwilligersfunctie in het inloophuis.

 

Geïnteresseerd? Lees de profielschets en schrijf je in via het contactformulier.

 

Delen