Navigatie

 

Navigatie

BAX2Give

start vanaf het Inloophuis

 

In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 november gaat het BAX2Give circus weer van start. Deze estafette-run wordt jaarlijks georganiseerd door BAX advocaten belastingkundigen voor een goed doel. Afgelopen jaar liepen de renners voor 3FM Serious Request; dit jaar behoren het Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem, Hospice de Lely in Winterswijk en Hospice Zutphen tot de begunstigden.

 

De start op zaterdag 26 november is vanaf Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 in Doetinchem. Rond 10.45 uur worden de 65 lopers hier verwacht. Ze worden ontvangen met koffie en krijgen de gelegenheid het Inloophuis te bekijken; één van de goede doelen waar ze voor lopen.

 

Rond 11.15 uur is het zover. Dan klinkt het startschot, gelost door niemand minder dan de bekende Achterhoekse bariton Ernst Daniel Smid. Hij ‘schiet’ de eerste groep lopers op weg.

 

Tijdens het BAX2Give-weekend worden alle Achterhoekse gemeenten (incl. Doesburg en Zutphen) doorkruist. In iedere gemeente is een “etappeplaats” ingericht waar de lopers en belangstellenden worden ontvangen en verzorgd.

 

De komende BAX2Give-run belooft een Achterhoeks spektakel te worden waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

 

 

 

Delen